Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss
Art: 001218-1

Chokladkalender, Malmö Chokladfabrik 2021

350 kr
stockstatus Finns ej i lagret
stockstatus .
 Lägg i varukorg
stockstatus Finns ej i lagret

Chokladkalender, Malmö Chokladfabrik 2021

I år har Malmö Chokladfabrik vässat sortimentet ytterligare, och inkluderat en rad av deras mest älskade smaker: Här finns Lakrits/Havssalt, Mint/Polkagris, Friska Hallon, Äkta Passion och slutligen en helt ny smak, nämligen Blond Pepparkaka!

En förstaklassig adventskalender, till bredden fylld med smarrig choklad som givetvis är eko, ansvarsfullt handlad, och utan spår av onödigheter såsom nötter, gluten och soja. Designen gör alla glada och som om det inte vore nog får man dessutom 4 bitar på julafton! Varje dag fram till dess får man en chokladbit (av samma slag som i Malmö Chokladfabriks strutar) och totalt är det mer än ett dussin olika smakkombinationer att se fram emot. God Jul!

Slutligen så gör du också en god gärning genom att köpa den här julkalendern, då Malmö Chokladfabrik skänker tio kronor per såld adventskalender till Hand in Hand som jobbar med att stötta entreprenörskap i länder som Kenya, Zimbabwe, Indien och Afghanistan. 

Läs mer

Heminredning när det är som bäst Frakt 49kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kop Vi skickar inom 1-2 dagar