Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss
Art: CS313-HA

Snöglob, Hans Christian Andersen

629 kr
stockstatus Finns ej i lagret
stockstatus .
 Lägg i varukorg
stockstatus Finns ej i lagret

Snöglob, Hans Christian Andersen

Vi är stolta över att presentera Hans Christian Andersen snöglob. Snögloben är designad i samarbete med Sabina Therese Haysen som är grundaren av den danska bloggen Sabinasverden.

  • Storlek botten: ca 8x8x3,2 cm
  • Höjd från botten inkl kula 12,5 cm
  • Kulans diameter: 10 cm
  • Material: Glaskula

Utforska världen av sagorna Hans Christian Andersen:

Granen

”Ute i skogen stod ett så vackert litet granträd. Det växte på ett bra ställe, där det hade gott om sol och gott om färskt luft. Runt det stod många höga kamrater, både granträd och tallar ... ”

The Nightingale

”Kinas kejsare är en chinaman, som du troligtvis vet, och alla runt honom är också en chinaman. Det har varit en mycket många år sedan den här historien hände i Kina, men det är desto mer anledning till att berätta den innan den glömmer ... ”

Herdinnan och skorstenens svep

”Har du någonsin sett ett väldigt gammalt bröst, svart med åldern, och täckt med outlandish snidade ornament och curlingblad? Tja, i en viss salong fanns det just ett sådant bröst, överlämnat från någon mormor ... ”

The Steadfast Tin Soldier

”Det fanns en gång fem och tjugo tennsoldater. De var alla bröder, födda av samma gamla tennsked. De axlade sina musketter och såg rakt framför dem, fantastiska i sina uniformer, alla röda och blå ... ”

Den lilla sjöjungfrun

”Långt ute i havet är vattnet lika blått som kronbladen på den vackraste blåklinten och lika klart som det renaste glaset. Men det är mycket djup också. Det går ner djupare än något ankarrep kommer att gå, och många, många branta skulle behöva staplas på toppen av en annan för att nå från botten till havets yta. Det är där nere som havsfolket bor ... ”

Den fula ankungen

”Det var så vackert ute på landet, det var sommar - vetefälten var gyllene, havren var grön och ner bland de gröna ängarna staplades höet ... "

Padden

”Brunnen var djup och därför var repet långt; hjulet gick runt med svårigheter när den vattenfyllda skopan måste dras upp över brunnen. Solen kunde aldrig spegla sig ner i vattnet ... "

Läs mer

Heminredning när det är som bäst Frakt 49kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kop Vi skickar inom 1-2 dagar