Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss
Art: 601902

Teadventskalendern 2021, Fine Little Day

279 kr
stockstatus Finns ej i lagret
stockstatus .
 Lägg i varukorg
stockstatus Finns ej i lagret

Teadventskalendern 2021, Fine Little Day

För elfte året i rad erbjuder vi nu Teadventskalendern. Precis som vanligt har en ny design getts och den innehåller 24 nya ekologiska tesorter som håller grym kvalitet. Förhoppningsvis finns det något för alla smaker i årets låda!

Teadventskalendern är en fin ask som 24 olika sorters ekologiska teer, en härlig provsmakningslåda med te som är med dig som en kompis från 1 december fram till julafton. I årets kalender finns smaksatta gröna och svarta teer, såväl som örtte och roobibos. Smakerna varierar från blommigt till kryddigt och allt däremellan. I kalendern finns en smak för alla, kanske hittar kunden en ny favorit?

  • Varje lucka innehåller 5 gram te, vilket räcker till en kopp starkt te eller två lite svagare. Vissa teer tål även att bryggas upp till tre gånger på samma teblad.
  • Teadventskalendern har blivit en uppskattad tradition av många och fungerar även väldigt fint som gå-bort-present.

Fine little day har tagit fram mönstret som pryder Teadventskalendern 2021. Skidåkarna, skridskoåkarna och snöflingorna ger oss en vintrig och fartfylld känsla som får oss att vilja vintersporta! Och vad passar bättre till vintersport utomhus än en termos fylld med favoritteet? Fine little day är ett designföretag med bas i Lindome strax utanför Göteborg. Deras formgivning tar avstamp i lekfullhet och passionerat hantverk, ofta med motiv från naturen och vardagslivet. Med sina vackra mönster och hållbara, genuina produkter är Fine little day en stor inspiration för oss och att de lagt en hand vid årets upplaga av Teadventskalendern tycker vi är en ära! Originalmålningen är av Elisabeth Dunker och är målad med krita, penna och akryl. 

Teerna är mjölk- och glutenfria, fem tesorter av 24 innehåller mandel och ett innehåller hasselnöt. Alla teer är ekologiskt odlade - YAY!

Läs mer

Heminredning när det är som bäst Frakt 49kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kop Vi skickar inom 1-2 dagar