Kundtjänst0725-638179   Mån-Fre 09:30-16:00  Lunchstängt: 12:00-13:00   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Om oss

Inredning.

Spela, pyssla och läs tillsammans

Visst är det mysigt med aktiviteter som man gör ihop med sina nära och kära!  Här har du fina produkter som gör dessa aktiviteter roligare! Ta fram ett härligt sällskapsspel och njut av nuet och tiden tillsammans! Skapa och pyssla med härliga målarböcker eller utmana varandra i något av de klassiska träspelen!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Gör familjens fritid roligare med dessa prylar!

Vad gör du och din familj på er fritid? Har ni mycket aktiviteter var och en för sig på olika håll? Känner ni att ni skulle vilja umgås mer tillsammans hela familjen? Då ska du titta närmare på den här sidan, här finns det saker som ni kan ha mycket kul med!  Att sitta och rita är ju exempelvis alltid en mysig sysselsättning! Eller varför inte lägga ett pussel tillsammans? Det är mycket roligare att klara pusslet med gemensamma krafter än att göra det på egen hand!  Ett parti memory ger hjärnan en nyttig träning på ett roligt sätt! Bokläsning kanske känns som  en individuell aktivitet men  att titta i en fin bok tillsammans blir absolut en lyckad familjeaktivitet! Det finns verkligen mycket kul som du och din familj kan göra ihop! Du hittar de rätta prylarna för er fritid här! 

Spel som fortsätter roa i generation till generation

Tänk så roligt att spela exempelvis Fia eller Fyra i rad med familjen! Det är spel som aldrig blir omoderna utan kommer att fortsätta roa människor i generation efter generation! Så låt dem roa din familj också! Eller det kanske blir ett spännande kortspel som ni samlas kring? Umgås med varandra, ha det roligt och släpp alla måsten! Det blir fina stunder att minnas! Det är ju faktiskt inte bara på fredagar man kan mysa och de bästa produkterna för hemmamyset finns här hos Room99! Du slipper alltså att åka till eller köa i någon affär! Du bara tittar på den här sidan, beställer det du vill ha och sedan är det bara att börja mysa!  


checkout Till Kassan

Produkter
Kundtjänst
Övrigt