Kundtjänst0725-638179   Mån-Fre 09:30-16:00  Lunchstängt: 12:00-13:00   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Om oss

Inredning.

Vackra böcker om fascinerande hem och inredningar!

Är du intresserad av inredning? Är du passionerat intresserad eller tycker du bara att det rent allmänt är roligt att skapa ett fint hem?  Oavsett vilket så är de här böckerna ett måste för dig! Alla dessa böcker är mycket snyggt formgivna och man kan alltså utan att överdriva säga att de inte bara handlar om inredning, de blir också en vacker del av inredningen! De kan alltså ligga framme i vardagsrummet eller var du nu vill ha dem i ditt hem! Detta är böcker som har en riktigt exklusiv och lyxig känsla! Det är lätt att få tag i böckerna! När du har valt den eller de böcker som du vill ha gör du helt enkelt din beställning här! Så ge dig själv en häftig läsupplevelse eller flera, köp dessa böcker! Sedan är det bara att sätta dig bekvämt och låta dig inspireras av de vackra hem och smarta inredningsidéer som dessa böcker handlar om!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Underhållande och vackra böcker till dig själv eller någon annan!

Det är alltid härligt med en riktigt bra bok och det gör ju inget om den dessutom är fint formgiven! Här hittar du böcker som är lika inspirerande och underhållande som de är snygga!  Det är verkligen ett sant nöje att bläddra och läsa i dessa böcker som du kommer att vilja återvända till om och om igen! Detta är böcker med garanterad lyxkänsla i såväl formgivning som innehåll!  De är alla självklara som  födelsedagspresenter och julklappar till dem som du vill ge något alldeles extra!  Eller varför inte ge dem till Mor eller Far när det är dags för deras dagar? Du behöver faktiskt inte bege dig till bokhandeln och köa där för att få tag i dessa böcker! De finns här så att du kan beställa dem enkelt och bekvämt! Så låt dig själv eller någon annan njuta av vacker läsning! 

Gåvor till den som gillar inredning och läsning!

Är det snart dags för en födelsedagsfest i din familj eller vänkrets? Letar du efter en present till Mors eller Fars dag eller lackar det mot jul? Har du svårt för att komma fram till vad du ska ge den som du vill ge en gåva? Om det rör sig om en person med intresse för inredning och som tycker om att läsa blir det perfekt att ge den personen en eller flera av dessa böcker!  En present ska ju ha något speciellt som sätter guldkant på mottagarens tillvaro och de här böckerna stämmer verkligen in på den beskrivningen! Det här är gåvor som mottagaren kommer ha mycket glädje av!  Dels är ju böckerna vackra att se på, dels har de alla ett mycket intressant innehåll! Att läsa är ju att uppleva saker och det gör man verkligen när man läser i dessa böcker!

Aptitretande böcker!

Visst är det härligt att läsa i bra och snygga böcker om mat och dryck! Det blir ju en sinnlig upplevelse eftersom man riktigt kan känna alla de underbara smakerna och ljuvliga dofterna när man sitter där med boken! Böcker som ger dig precis den upplevelsen hittar du här hos Room99.se! Du kanske gillar att laga mat och baka, kanske det rentav är ditt största intresse? Här hittar du genuin mat- och dryckesglädje och inspiration i bokform! Du kommer nog att tillbringa ännu mer tid i köket efter att ha läst dessa böcker eftersom du förstås kommer att vilja testa alla tips och idéer som du får där! Böckerna är alla fint designade vilket gör dem extra roliga att läsa i och du behöver inte känna att du måste stoppa in dem i en bokhylla när du inte läser i dem! Lägg dem där de syns väl istället så blir de effektfulla inredningsföremål! De passar lika bra på vardagsrumsbordet som på köksbänken! Detta är aptitretande böcker, både vad gäller innehåll och utformning!

Gåvor som passar de flesta!

Kokböcker och böcker om drycker är roliga presenter att ge bort! Mat och dryck är ju väldigt många intresserade av vilket gör att de passar perfekt för många olika typer av presentsammanhang! Böckerna handlar om olika ämnen inom mat- och dryckesområdet.Vill du till exempel ge någon en bok om hur man ordnar en fest? Eller kanske en bok som ger presentmottagaren tipsen för en god start på morgonen? De böckerna finns här och mer därtill! Böckerna är också utmärkta presenter till de som ska flytta hemifrån! När man nu ska börja att laga allt mat själv och även bjuda andra på den så kanske man behöver lite hjälp på traven! Det får de om de läser dessa böcker!  De här böckerna har en klar fördel för dig som givare, nämligen att de finns att beställa här, lätt och bekvämt! Du kan alltså göra presentshoppingen på hemmaplan och spara tid till annat! Så om du vill skänka någon mycket mysig och mumsig läsning är det en av dessa böcker du ska satsa på! De utstrålar lyx och ger läsaren en känsla av det bokstavligt talat goda livet!


checkout Till Kassan

Produkter
Kundtjänst
Övrigt