Kundtjänst0725-638179   Mån-Fre 09:30-16:00  Lunchstängt: 12:00-13:00   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Om oss

Inredning.

Prylarna för dig som vill testa yoga!

Behöver du minska på stressen? Då kanske du ska testa yoga! Det finns mycket forskning som visar att yoga är ett effektivt sätt att hantera stress.  För omkring 4000-5000 år sedan utvecklades yogan i Indien, så den är något som funnits mycket länge! Ordet yoga kommer från språket sanskrits ord "yug" som betyder "att binda samman" och med det menas att kropp och själ förenas i yogan. Yoga är en mycket avkopplande aktivitet eftersom den skapar ett inre lugn! Här har du prylarna som gör din yogastund perfekt! Allt är dessutom mycket stilrent designat så att du kan ha sakerna framme jämt om du så vill! På så sätt är de ju också alltid lätt tillgängliga för dig! 

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Skapa en yogastudio i hemmet!

Yoga är ett sätt att öka sitt välbefinnande och förbättra sin koncentration! Yogans positiva effekter på koncentrationen beror på att den kräver fullt fokus när den utövas. Dessutom kan yoga rena din kropp, ge dig mer tålamod och stimulera din kreativitet! Du kanske har planerat att börja med yoga och vill göra det i hemmet men tycker det är jobbigt att behöva leta efter butiker som säljer yogatillbehör? Nu behöver du inte leta längre! Den fina yogamattan, väskan att ha den i, ögonkudden och yogabältet, ja allt detta finns här hos Room99.se! Så om du vill ha det som behövs för yogapasset i ditt hem, beställ det här! Sedan är det bara att börja yoga!


checkout Till Kassan

Produkter
Kundtjänst
Övrigt