Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Saker som underlättar vardagen!

Vissa saker gör tillvaron smidigare! Pappersnäsdukar är ju en sak som alltid är bra att ha nära till hands i barnrummet! Här kan du köpa pappersnäsdukar i dekorativa pappersaskar! Alla askar har olika motiv, välj det som passar bäst till inredningen i ditt barnrum och beställ asken här! Sedan behöver du aldrig leta efter pappersnäsdukspaket igen!  Här finns också våtservetter som har ett fint enhörningsmönster och en lika fin doft!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Fina nagelklistermärken och fin tvål!

Tänk så kul för barnen med fina figurer på naglarna! Nu kan de få det med de roliga nagelklistermärken som du kan köpa här! Visst vore det roligt att överraska barnen med dessa klistermärken!  Klistermärkena får kanske bli en fin liten födelsedagspresent eller julklapp? Vill du låta barnen använda en tvål som har det där lilla extra? Här finns det en fin rosa tvål i form av en enhörning! Lika unik som dess form är dess doft! Denna tvål doftar nämligen sockervadd! Skapa lite tivolikänsla hemma med denna tvål! Tvålen är även den ett bra och roligt födelsedags- eller julklappstips!


checkout Till Kassan