Kundtjänst0725-638179  Vardagar 9:30-16:00 Lunch 12:00-13:00    |    Kontakta oss   |   Frakt 39kr   |   Omgående leverans  

Barnposters till barnrummet

Posters till barnrum finns i många olika utförande, motiv och storlekar. Många av våra barnposters går att få helt unika genom att beställa dem med barnens namn eller födelsedatum, perfekt som doppresent. Alla våra posters trycks på högkvalitativt, bestruket papper och gör sig fint med eller utan ram. Fina motiv och inspirerande texter -  Posters barn! 

  • Flera olika storlekar
  • Bestruket papper
  • Premium kvalitet på papper
  • Personifiera med barnets namn
Läs mer
Sortera efter: Senast inlagd

Posters med barnmotiv

Det finns ett stort urval av posters för barnrum, pedagogiska motiv så som ABC och 123, så väl som sagomotiv som lockar barnets fantasi. Posters för barn och ungdom ger det egna rummet en unik och personlig stil. Blanda gärna olika motiv och storlekar på våra barn posters, eller personifiera dem med barnets stjärntecken eller namn så får du ett rum ingen annan har.

Barnposters finns i många olika stilar, som passar alla smaker. Du finner posters barn i stilrena svartvita motiv, såväl som färgglada konstverk magiska enhörningar och våra personliga motiv som gör tavlan unik. T.ex. en personlig födelsetavla. Barnposters på Room99 uppdateras ofta så att dina barns rum kan uppdateras efter barnet ålder och intressen. Vi tycker att barnens rum är viktiga och det ska vara enkelt att byta stil på barnposters. Barnrumsinredning online billigt och trendigt och handlar du barnposter eller andra härliga heminredningsprodukter för över 500kr så bjuder vi på frakten.

Så letar du efter fina och söta eller kanske coola barn posters så har du hamnat rätt poster till barnrum!


checkout Till Kassan

Produkter
Kundtjänst
Övrigt