Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Den perfekta inredningen till barnens rum!

När barnrummet ska inredas finns det en del att tänka på! Förutom att inredningen förstås ska vara lämplig för ett barnrum ska den också innehålla praktiska saker och gärna vara rolig och fin att se på.  Här finns allt som gör just dina barns rum perfekt! Möbler är ju viktiga i alla rum och inte minst i barnens rum! Ett litet bord med små stolar till blir ju en given plats för många lekar, tänk bara så mysigt för barnen att sitta där och exempelvis spela spel eller lägga pussel!  En fin liten soffa är också något som blir mysigt i barnrummet! Men det är ju förstås mer än bara bord och sittplatser som behövs där! Det är ju också mycket viktigt med bra förvaringsmöjligheter för att hålla ordning i rummet! Här kan du välja mellan olika typer av förvaring! Exempelvis är ju förvaringsboxar av olika slag alltid praktiska och bra att ha och de behöver inte vara något som bara är där med anledning av sin funktion! De boxar du hittar här är alla fina att se på och ha framme i rummet! På så sätt kan du ju också alltid ha dem lätt tillgängliga så att du får tag i lådans innehåll närhelst du behöver det!

Endast 49kr i frakt     Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Fin och praktisk belysning och bra presenttips!

Letar du efter bra och snygga belysningsmöjligheter till barnrummet? Det är ju alltid viktigt med välfungerande och dekorativ belysning! Här finns det många fina, roliga och spännande alternativ för bordet, väggen och taket! Eller du kanske letar efter en  födelsedagspresent eller julklapp? Då finns det bra presenttips här! Att åka runt och leta i möbelaffärer kan ta en del tid och att stå i köer är ju aldrig kul. Nu kan du slippa allt det där! Istället gör du en beställning till barnrummet här hos Room99.se, det är både bekvämt och enkelt! Så välj de inredningsdetaljer som känns rätt för ditt barnrum! Här finns det saker i olika stilar och färger, allt för att du ska ha så många valmöjligheter som möjligt! Vad du än väljer så är det en inredningsdetalj som har en unik känsla och som sätter guldkant på barnrummet!