Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Fina och praktiska förvaringsmöjligheter till barnrummet!

Barn ska ju få vara barn så det gör ju inget om det är lite stökigt i deras rum ibland! Men det blir ju jobbigt både för dig som förälder och för barnen om det blir för rörigt. Dessutom blir det ju också svårt att hitta saker som man letar efter! För det är ju inte roligt att behöva vända upp och ner på hela rummet om exempelvis någon av barnens favoritleksaker har försvunnit, och det är ju inte roligt för barnen heller som saknar sin leksak om man inte hittar den. Här finns förvaringsmöjligheterna som bidrar till ordning och reda i barnrummet! Tänk till exempel så bra att ha småleksaker i praktiska och fina förvaringsboxar! Och det är faktiskt inte bara förvaringsboxarna som är fina här! Alla dessa förvaringsmöjligheter är snyggt designade, för man ska ju inte behöva gömma undan det man förvarar något i! Som du ser finns det mycket att välja på här, allt för att du ska kunna hitta den typ av förvaring som passar bäst till just dina behov och dina barns rum! När du har hittat det du söker gör du din beställning här! Det är enkelt och smidigt!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Uppskattade presenter för ordning och reda!

Skulle du vilja ge ditt barn praktiska presenter som är roliga att få? Det kan du! Det är bara att titta igenom alla förvaringsmöjligheter som vi erbjuder här! Sedan är födelsedagspresenten eller julklappen ordnad! Detta är förvaringsmöjligheter som tack vare sin fina design blir roliga och uppskattade presenter! Barnen kommer att tycka att det är kul att ha saker i och på de här produkterna och då kommer ju ordningen och redan så att säga på köpet! Tack vare sitt utseende blir förvaringsprodukterna dessutom dekorativa inredningsdetaljer i barnens rum! Så låt askarna, krokarna, påsarna och allting annat du hittar här bli naturliga och fina delar av barnens vardag! De här förvaringsmöjligheterna har alla det där lilla extra som glädjer dem som bor i barnrummet!  Du köper dina förvaringsgåvor bekvämt här hos Room99.se!