Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Barnmöbler

Dags för ny inredning till barnrummet? På Room99 handlar du barnmöbler i fin kvalitet. Ett stort utbud barnmöbler hittar du från det svenska barnmärket Kids Concept. Gör det fint i barnrummet med sittpuffar, klädstänger, lampor och mycket mer. Här hittar du snygga, praktiska och roliga barnmöbler. Köp barnmöbler online och betala tryggt med Klarna.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Möbelpresenter som gör både barn och föräldrar glada!

Går du i presenttankar just nu? Du kanske snart ska fira ett barn som fyller år? Eller har du siktet inställt på julafton? De här möblerna är lika självklara som presenter i alla festliga sammanhang!  Detta är nämligen möbler som gör barnen och förstås även deras föräldrar glada! Och den som ska köpa presenterna blir också glad eftersom allt kan göras på hemmaplan vilket sparar mycket tid! Dessa väldesignade möbler har alla en exklusiv känsla vilket gör dem särskilt lämpade som presenter! För en present ska ju kännas lyxig för den som får den! Möblerna i denna kategori blir snabbt favoriter i barnrummet! Så skäm bort barnen i din närhet med riktigt fina möbler! Du beställer dem enkelt här! Sedan är det bara att överraska med den glädjande gåvan!