Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Leksaker för de allra minsta!

Här hittar du leksaker som de allra minsta gillar! Det är mysiga och roliga leksaker som dessutom alla är mycket dekorativt designade! Det innebär att de alla blir fina inredningsdetaljer i babyns rum ! Man kan med andra ord beskriva leksakerna som fulländade kombinationer av form och funktion! I det breda sortimentet finns det lära-gå-vagnar, dragleksaker, snuttefilt och mycket mer! Du kanske går i väntans tider och håller på med att inreda babyns rum? Eller du kanske redan är förälder sedan en lång tid tillbaka och vill ge din baby något nytt och spännande att leka med? Oavsett vad din utgångspunkt är så har du hittat rätt! Det är bara att titta igenom vårt utbud och välja ut dina favoriter bland leksakerna!Sedan gör du din beställning och det är smidigt och enkelt! Du behöver alltså inte besöka en leksaksaffär för leksakerna till babyn finns ju här!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Fina leksaksgåvor till bebisen!

Har du lyckliga bebisföräldrar i din närhet? Du kanske är barnets mor-eller farförälder?  Vill du ge barnet en fin present? Det kanske börjar bli dags för barnets födelsedag? Eller letar du efter en bra julklapp?  Du hittar garanterat den rätta gåvan som gör bebisen glad här!  Bebisen kommer att ha mycket kul med de här mycket fina leksakerna som alla har mjuka och glada färger! Så vilken eller vilka av leksakerna blir din gåva till bebisen? Det är du som väljer det som du känner passar bäst för det lilla barn som just du har i åtanke! Detta är leksaker som verkligen har det där lilla extra! De är helt enkelt det självklara valet när bebisen ska få en present! Det är här hos Room99.se du köper dem!