Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss
Art: 1000594

Babygymsfigurer MikroNeo 5-pack

319 kr
stockstatus Finns ej i lagret
stockstatus .
 Lägg i varukorg
stockstatus Finns ej i lagret

Babygymsfigurer MikroNeo 5-pack 

Hos ett nyfött barn är inte synen helt färdigutvecklad. Och då bebisen ännu inte kan se på långa avstånd så behövs kontrastrika saker i hens närhet. Med våra MicroNeovänner kan du hjälpa bebisen att öva på att fokusera och följa saker med blicken. I detta set ingår fem olika figurer i mjuk bomullsjersey. Två av babygymsfigurerna är har små skallror i sig och två av dem är vända med sitt ansikte nedåt mot bebisen. Babygymsleksakerna fästes enkelt med kardborreband och passar i alla våra babygym. I och med detta är de även lätta att flytta runt och kan användas varsomhelst där barnet behöver lite underhållning, så som i barnvagnen eller på babyskyddet.

MicroBella - Är bossen i gänget som älskar att gräva runt i jorden och äta upp smuts och göra om det till näring. Jorden blir friskare och blommor, grönsaker och träd kan växa sig starkare.

Belensius - Reparerar allt som trasigt i kroppen och håller den i balans. Finns det något som inte står rätt till så ser han till att laga det så att vi håller oss friska och mår bra.

Ocapus - Har ett mysigt hem bland rötterna i jorden. Ocapus hjälper växter genom att samla in en hemlig gas (troligen kväve) från luften till rötterna som gör att de kan växa och må bättre.

LaCilla - Gör maten mer hälsosam och god genom att bryta ner den i mindre delar så att kroppen lättare kan få i sig näringen.

ChloroBo - Den gröna figuren som kryper runt och gör luften ren igen genom att äta förorenad luft och koldioxid.

Storlek: LaCilla: 13x8 cm. MicroBella: 13x12 cm. ChloroBo: 11x6 cm. Ocapus: 13x8 cm. Belensius: 14x7 cm. Snöre: 20 cm

Läs mer

Heminredning när det är som bäst Frakt 49kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kop Vi skickar inom 1-2 dagar