Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Leksaksbilar och fordon

Låt fantasin flöda hos barnen med leksaksbilar och fordon från bland annat det svenska barnmärket Kids Concept. Alla bilar är redo för lek och snabba bilrace. Leksaksbilar passar barn i alla åldrar och barnen hittar lätt på lekar och fantasin skenar fritt vilket skapar många härliga lekstunder. Leksaksbilar och fordon är alltid uppskattade presenter till barnen och en cool ny bil kan underhålla ett barn länge. Var redo för bilrace runt bordet och mot sängen, ingen kan stoppa en leksaksbil i ett barns värld. Leksaksbilar med roliga färger och modeller som lockar fram leklusten hos barnet. Köp leksakbilar online här hos oss på Room99.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Ett bekvämt sätt att köpa fina bilpresenter till barnen!

Att köpa presenter som dessa fina billeksaker när barnen fyller år eller har gett dig sin önskelista till jul är ju roligt och mysigt men kan också vara stressigt. Trots allt finns det ju mer avslappnande saker än att springa runt till olika butiker för att sedan stå i långa köer i kassan. Här finns inga kassaköer! Det är enkelt att beställa och du slipper att slösa tid på onödigheter! Så titta igenom det vi har att erbjuda och välj ut den eller de billeksaker som du vill ge till ditt barn! Dessa leksaker är så snyggt designade att de inte behöver stoppas undan någonstans när leken är över! Istället kan de stå framme jämt i barnrummet! Och då är de ju alltid tillgängliga för barnen när de vill leka!