Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Leksaksklossar & verktygslådor

Tycker dina barn om att leka snickare? Den leken blir ju extra rolig om de har riktigt fina låtsasverktyg att leka med! I denna kategori hittar du dessa verktyg!  De ligger dessutom i snygga verktygslådor, vilket gör det hela ännu mer realistiskt! Minisnickarna därhemma kommer att starta upp många små byggprojekt med dessa leksaker! Bygga gör ju barnen gärna också med byggklossar och här hittar du vackra byggklossar som är utvecklande för barnen samtidigt som de givetvis är kul att leka med! Här finns också träklossar med alfabetet eller med siffror, både pedagogiskt och underhållande för barnen! Detta är bara några exempel på vad du hittar i denna kategori! Och en stor fördel är ju just att leksakerna finns att köpa här, enkelt och bekvämt! Du handlar alltså i ditt eget hem!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Roliga och pedagogiska födelsedagspresenter och julklappar!

Håller du på med att köpa födelsedagspresenter till ditt barn? Eller är det julklappssäcken som ska fyllas? Man vill ju ge barnen leksaker med mening, leksaker som inte bara roar barnen utan också ger dem någonting mer. Den typen av leksaker hittar du här! Detta är verkligen leksaker med en genuint gedigen känsla! Barnen blir mycket glada för dessa leksaker som dessutom alla har en tilltalande design i härliga färger! Smidigare presentshopping än så här finns knappast! När födelsedagar närmar sig eller julen står för dörren har man ju så mycket att ordna med så varför lägga ner onödig tid på att åka till affärer? Vill du ge ditt barn något alldeles extra att leka med? Då är de här leksakerna det självklara valet!