Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Dockor & dockhus

Har ditt barn en docka som han eller hon vårdar ömt? Den perfekta sängen och vagnen till dockan finns här! Tänk så roligt för barnet att köra runt med dockan i vagnen och sedan låta den sova i sängen! Den fina designen på såväl säng som vagn gör att de dessutom blir fina inredningsdetaljer i barnrummet! Vill barnet öppna en läkarmottagning i sitt rum? Här har du en riktigt fin doktorsväska med allt som behövs när barnet vill ta emot sin dockpatient! Eller det kanske blir du som får träffa barnrummets läkare? I denna kategori hittar du också ett dekorativt set med minilekhus i trä. Dessa hus stimulerar barnens fantasi! Så låt leksakerna i denna kategori få komma in i barnens rum! De kommer att bli flitigt använda!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Ge barnen något riktigt fint när de fyller eller firar jul!

Grubblar du på vad du ska ge ditt barn i födelsedagspresent eller i julklapp? Sluta grubbla för i denna kategori har du heta presenttips! De här produkterna blir alla uppskattade gåvor till födelsedagsbarnet  och det blir lika lyckat att låta dem gömmas bakom julklappspappret! Dessa välgjorda och underhållande leksaker har alla den där extra fina känslan som man vill att en födelsedagspresent eller julklapp ska ha!   Visst vore det roligt att överraska ditt barn med någon eller några av dessa leksaker? Köp dem här så kan du göra det nästa gång barnet fyller år eller när julafton kommer! Du sparar tid och energi på att slippa köa i butiker! Tänk bara så skönt att slippa stressen i julhandeln!