Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Låt ditt barn gunga med dessa leksaker!

Alla barn älskar att gunga! Här finner du ett brett och mycket fint utbud av gunghästar och gungor! Att få sitta och gunga sig bort till fantasins land är en rolig sysselsättning för barnen! När det gäller gunghästar så är det egentligen mer korrekt att prata om gungdjur för här hittar du inga vanliga gunghästar! Istället kan ditt barn få uppleva att gunga på en räv, en enhörning eller kanske en elefant! Och om barnet vill gunga på något annat än ett djur har vi en gungscooter! Allting har snyggast möjliga design vilket bidrar till att locka barnet till många härliga, spännande och roliga åkturer! Här hittar du också gungor som även de är spännande och roliga för barnen! Så gör ditt val bland allt det fina i denna kategori! Sedan är det bara att göra din beställning och det är smidigt och lätt!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Presenter som blir till mycket stor glädje för barnen!

En födelsedagsgåva eller julklapp ska vara rolig och spännande och det är ju ingen nackdel om den också är vacker att se på! Dessa gungor och gunghästar uppfyller de här kraven utan problem! Detta är gåvor som barnen verkligen kommer att få väldigt mycket glädje av! Tänk så roligt för barnen att få en riktigt fin gunghäst eller en lika fin gunga! Om du just nu går i födelsedagspresents- eller julklappstankar och inte har bestämt vad du ska ge ditt barn har du många bra tips här! Det är bara att välja det som du känner blir bäst för just ditt barn! Vill du slippa shoppingsstressen helt nästa gång barnen fyller år eller julhelgen närmar sig? Det är faktiskt möjligt! Handla här hos Room99.se så kan du stanna hemma och ta det lugnt istället!  Visst låter det skönt!