Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Kul och dekorativa instrument till de små musikerna i barnrummet!

Så härligt det är med musik! Det är ju något som både vuxna och barn gillar! Och när det gäller barn är det ju mycket viktigt att musiken är en naturlig del av deras vardag! Här hos Room99.se kan du köpa roliga och snygga musikinstrument som garanterat kommer att göra de små musikerna i barnrummet glada!  Det finns gitarrer, trummor och xylofoner här! Barnen kan med andra ord bilda en egen liten orkester! Du har många härliga konserter att se fram emot om du köper dessa instrument till barnen! När orkestern gör annat behöver inte instrumenten plockas undan. Tack vare den dekorativa designen fungerar de nämligen då som vackra inredningsdetaljer i barnens rum! Instrumenten beställer du smidigt och enkelt här! Sedan är det dags för orkestern att spela upp!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Musikaliska presenter till barnen!

Det är viktigt att uppmuntra barns musikintresse! Viktigast är förstås att de har riktigt roligt när de spelar och sjunger men om musikleken kan väcka ett bestående intresse för musiken så är det ju en fin bonus! Ett sätt att uppmuntra barnens musikalitet är ju att ge dem roliga och fina musikaliska presenter! De finns här i form av dessa instrument! Om barnen redan är musikintresserade blir ju förstås instrumenten särskilt lämpliga och dessutom extra uppskattade som presenter! Men oavsett om barnen har ett befintligt musikintresse eller ej så kommer de att tycka om och ha mycket kul med dessa instrument! Om du vill ge barnen en musikalisk födelsedagspresent eller julklapp är de här produkterna helt rätt för dig! Så låt barnrummet fyllas av musikglädje, ge bort något eller några av dessa instrument till barnen!