Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Allt för barnens kiosk eller kafé!

Finns det en liten kiosk- eller kaféägare i ditt hus? Då ska du se hit! Här finner du det mesta som behövs för den typen av lek! Detta är leksaker som har ett designspråk och färger som man blir riktigt glad av! Tänk så fint det blir med de här produkterna i barnens rum! Viktigast av allt är ju naturligtvis att barnen kommer ha jätteroligt när de leker med dem! Här finns exempelvis tårtor och andra bakverk och fina frukter! Det finns också kompletta lekkök som innehåller allt som barnen behöver för sina kökslekar! Detta är alltså bara några axplock bland allt det som du hittar här! Allting har en verklighetstrogen känsla vilket ger guldkant åt leken! Så gör din beställning här hos Room99.se! Det är enkelt att beställa och du slipper allt vad köande heter! Sedan kan kafét eller kiosken i barnrummet öppna!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Gåvor till alla barn som gillar att bjuda dig på mat eller fika!

Vill du ge bort en extra fin leksakspresent nästa gång ditt barn fyller år eller ska få julklappar? Leker barnet gärna mat- eller fikarelaterade lekar? Denna kategori är fylld med presenttips som passar dig och ditt barn perfekt! Dessa väldesignade leksaker lockar barnet till många roliga lekar och stimulerar deras fantasi! För det blir ju extra roligt att leka när man har de allra bästa leksakerna att leka med! Du kan räkna med många fika- och matinbjudningar till barnrummet om du ger barnen dessa produkter! Detta är leksaker som verkligen ger barnet en känsla av att göra det som det har sett dig göra i köket! Låt mat- och lekglädjen glöda i barnrummet med dessa produkter! Presentshoppingen är smidig här så titta igenom vårt fina utbud och köp sedan det som du fastnar för och som du känner att just dina barn skulle uppskatta!