Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Roliga och spännande lektält och lektunnlar!

Att tälta är mysigt, det tycker barnen också! Tänk vad kul det skulle vara för dem att ha ett alldeles eget litet tält i barnrummet! Skulle dina barn uppskatta ett sagoaktigt tält eller blir det kanske bättre med exempelvis ett tipitält? Här finns det många alternativ för dig som vill ge ditt barn ett lektält!  Det är bara att titta här och sen enkelt och smidigt beställa det tält som du tycker känns rätt för just dina barn! Så ge dina barn en riktigt rolig och spännande plats att krypa in i och leka i!  Alla tält är dessutom mycket fint designade!  Är det dags för julfirande eller födelsedag?  Vill du ge bort något speciellt? Ett lektält blir en både fin och rolig gåva till ett barn! Letar du efter tält för barn är det här du hittar och köper dem!

 

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Att krypa igenom en lektunnel är som en spännande upptäcksfärd för ett barn! Dessutom är det ju en nyttig lek eftersom barnet får röra på sig!  Här hittar du riktigt roliga och snygga lektunnlar från Kids Concept!  Tänk så fint och extra spännande det vore för barnen om lektunneln de kryper igenom vore vackert stjärnbeströdd!  Sådana lektunnlar kan du köpa här! Det finns också en helt grå och lika fin och spännande lektunnel!  Vill du ge barnen en verkligt aktiverande leksak som de garanterat kommer ha mycket kul med är en lektunnel ett riktigt hett tips! Du beställer din lektunnel bekvämt här och behöver inte åka till någon affär! Dina barn kommer att få många spännande stunder med sin lektunnel som dessutom blir en fin inredningsdetalj i pojk- eller flickrummet  med sin dekorativa design! En lektunnel blir också en mycket uppskattad och kul födelsedagspresent eller varför inte julklapp? Beställ lektunneln nu och låt sedan leken börja!