Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Fina produkter för mysiga pyssel och ritstunder!

Barn gillar verkligen att pyssla och rita! Det blir dessutom en mysig paus från alla skärmar! Inget ont om det digitala men ibland behöver man ett analogt avbrott! Att få skapa något med sina händer är roligt och det stärker barnens självförtroende! Här finner du de perfekta pyssel- och ritprylarna som gör de stunderna ännu roligare! Exempelvis finns här häftigt designade blyertspennor, för vem har sagt att en blyertspenna måste ha en tråkig och traditionell design?  Tejp är något som också kan vara mer färgstarkt och roligt än man vanligen tänker sig, det kan du också se i denna kategori! Dessutom finns här ett set med vilket barnet kan göra djurfigurer av olika varuförpackningar! Bra för miljön och lärorikt för barnet! Så låt ditt hem fyllas av pysslande och ritande! De perfekta produkterna för de aktiviteterna hittar och köper du här! Att handla här hos Room99.se är enkelt och bekvämt! Du bara skickar in din beställning och sedan är det klart!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Överraska barnen med en kul gåva!

Vill du ge bort en fin och kreativitetsfrämjande present till barnen? Då ska du köpa någon av produkterna i denna kategori! Du kan vara säker på att din lilla gåva blir till nytta och glädje för dem! Det blir med andra ord många roliga och fantasifulla stunder med dessa produkter! Fördelen för dig som givare är att produkterna finns samlade här! Du behöver alltså inte ge dig ut på presentjakt i butikerna när barnen ska få en liten överraskningsgåva, presentshoppingen fixar du här istället! Att ge just en överraskninggåva till barnen är ju alltid härligt! Tänk så kul att se deras förvånade och glada miner när du plötsligt ger dem en present en helt vanlig dag! Eller det kanske blir på deras födelsedag eller till jul som de får ett extra och oväntat paket! För dessa produkter blir givetvis lyckade som gåvor även i de sammanhangen!