Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala -  OBS! Ingen butiksförsäljning  |   Om oss

Utelek!

Tänk så härligt när vädret visar sig från sin bästa sida och det går att leka ute! Här finns sakerna som sätter guldkant på uteleken och alltså gör den extra rolig! Det är ju alltid kul att leka ihop med barnen! Så släpp alla digitala leksaker som du och barnen ägnar er åt för ett tag och ge er ut istället! Det blir minnesvärda och mysiga lekar! Du köper de bästa och finaste uteleksakerna här hos Room99.se! Det är lätt och bekvämt att göra sin beställning här! Du gör den ju faktiskt i ditt eget hem och behöver inte besöka en butik!

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Ge bort en present som barnen kan leka med utomhus!

Vill du ge barnen gåvor som stimulerar lek och rörelse ute i friska luften? Här finns de gåvorna! Alla behöver vi ju röra på oss ibland och med dessa produkter kommer rörelsen in i leken på ett lika naturligt som roligt sätt! Att leken dessutom sker utomhus gör den ju extra nyttig! Så om du inte vet vad du ska ge barnen i födelsedagspresent eller julklapp är ett hett tips att ta en titt i denna kategori! De här produkterna är perfekta för dig som vill ge gåvor som verkligen blir till både nytta och nöje!  Detta är det snabbaste och smidigaste sättet att handla presenter!