Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Hitta din nya golvlampa här 

Hos oss hittar du fina golvlampor som passar utmärkt bredvid favoritfåtöljen för att lysa upp boken du vill läsa. Eller varför inte lysa upp ett mörkt hörn och få en mer mysig känsla i rummet. En golvlampa med justerbart huvud är praktiskt när du vill använda golvlampan som en läslampa. En golvlampa blir ett fint komplement till dina övriga lampor och blir även snygg inredningsdetalj i ditt hem. 

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

En självklar gåva till den som ska skämmas bort ordentligt!

Jubilaren som fyller jämnt! Mor på Mors dag! Far på Fars dag! Ja, det finns många som man har anledning att hylla extra mycket men vad ska man ge dem? Ibland kanske det inte är så självklart, man kanske slår knut på sig själv för att ge något speciellt som personen kommer att uppskatta! Då kan man behöva lite hjälp på traven i form av bra presenttips och här har du ett sådant: Ge bort en av dessa snygga golvlampor! Det är en given gåva till den som man vill skämma bort rejält! Du köper golvlampan bekvämt här! Så lys upp någons hem med dessa golvlampor!