Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Pryd hyset med dörrkransar

En dörrkrans att sätta på dörren eller grinden när vintermörkret faller skapar en härlig och behaglig stämning kring ditt hus. Vi har dörrkransar med belysning bara att sätta in i elkontakten och låt ljuset sprida sig i både kropp och själ. Hälsa gästerna välkomna med en vacker dörrkrans som ger ett fin och inbjudande sken. 

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se 2-3 dagars leveranstid på lagervaror

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

För ditt juliga hus och din vintriga trädgård!

En sak som verkligen är en viktig del av vintern och julen är ju utebelysning av olika slag! En dörrkrans eller en lysande stjärna i trädgården är sådana saker som verkligen skapar den där riktigt högtidliga känslan! Det är smidigt och lätt att beställa här hos Room99.se så köp din dörrkrans eller stjärna nu! De här produkterna är verkligen ett måste för ditt julfirande! Har du kanske en gammal dörrkrans som varit med om många jular? Börjar den se sliten och tråkig ut? Köp då en ny dörrkrans här! Detta är ju dessutom en krans med belysning! Vill du hänga upp något riktigt dekorativt i trädgården? Här har du en stjärna som verkligen pryder sin plats och blir ett riktigt blickfång för alla som kommer in i din trädgård!


checkout Till Kassan