Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Ljusslingor till utomhus

Lys upp din trädgård eller din balkong med en festlig ljusslinga. Vi på Room99 har både flerfärgade och enfärgade ljusslingor som är perfekta som stämningshöjare att ha ute på trädgårdsfesten eller som mysbelysning på din uteplats, både sommartid och vintertid. Vi har även ljusslingor med pumpor och spöken som passar bra till halloweenfesten. Välkommen att köpa din nya ljusslinga online på Room99.se. Vi erbjuder snabba leveranser på lagervaror.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Lyxigt och fint till alla trädgårdar!

Vill du ge dina gäster ett riktigt fint välkommande? Sätt då upp någon eller några av våra mycket fina och lyxiga ljusslingor i trädgården, det blir garanterat uppskattat! Är det dags för kräftskiva och den ska hållas hos dig? Ingen kräftskiva är komplett utan någon form av festbelysning! Här hittar du det du behöver för att ge kräftfesten den rätta inramningen! Om du ingår i kräftans vänkrets ska du alltså absolut handla från den här kategorin! Det är enkelt och du slipper allt köande i butiker!


checkout Till Kassan