Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Lampor som lyser av solens kraft

Har du länge känt att du skulle vilja ha något som lyser riktigt fint i trädgården? Vill du inte använda sladdar eller batterier? Då är det här lamporna för dig ! Detta är nämligen solcellslampor vilket innebär att de laddas upp av solen på dagarna och när mörket kommer lyser de på ett effektfullt sätt! Den effekten blir inte mindre av den häftiga design som präglar alla de solcellslampor som du hittar här! Tänk så mysigt och fint det blir med dessa lampor i just din trädgård! Och tänk så stämningsfullt när du sitter ute under långa varma sommarnätter och lamporna börjar lysa när det börjar mörkna! Du kanske köper solcellslampor till både bostaden och sommarstugan? I så fall blir ju utevistelserna ännu roligare på båda platserna!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Sätter guldkant på din trädgård!

Ska du ha utefest därhemma? Kanske du eller någon annan i din familj fyller år och ni ska ha en riktigt stor fest för alla nära och kära? Eller det kanske är din tur att arrangera årets kräftskiva? Festerna blir extra festliga om du överraskar gästerna med solcellslampor som tänds när det börjar skymma! Så lys upp din fest med dessa solcellslampor! Välj den eller de lampor som du känner passar bäst för just din trädgård! Vill du ha en lampa som en ljuspunkt i trädgården eller ställer du flera lampor i grupp eller i en rad? Valet är ditt! Vilka val du än gör så är det här du enkelt och bekvämt hittar och beställer de perfekta solcellslamporna som sätter guldkant på trädgården! En solcellslampa kan också bli en kul och annorlunda present till någon!


checkout Till Kassan