Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Fina taklampor för uterummet!

Har du tröttnat på ditt uterum eller din uteplats? Känner du att det behövs något nytt där,något som har det där lilla extra? De här taklamporna är precis vad du letar efter! Taklamporna är alla stilrent designade och har en exklusiv och lyxig känsla! Du behöver alltså inte bygga om uterummet eller uteplatsen när du känner att det behövs en förändring i utemiljön, det räcker med att sätta upp dessa taklampor! Ska du uppvakta någon som fyller jämnt? De här taklamporna är ett mycket bra val om du vill ge bort en gåva med guldkant! 

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Lampor med lyxkänsla!

När man pratar om taklampor tänker man nog omedelbart på sin inomhusmiljö men taklampor är ju lika fina utanför huset!  Det handlar då förstås om taklampor som är särskilt avsedda för utemiljön och det är det som du hittar i denna kategori. Visst vore det fint med en eller flera av dessa taklampor i ditt uterum eller på din uteplats! När det gäller uterummet kan  de ju faktiskt vara en viktig förutsättning för att det verkligen ska kännas som ett rum! Välj den lampa som passar bäst till dina utemöbler, det är snyggt att matcha dem med varandra! Eller så kan du ju välja en lampa i en färg som blir en läcker kontrast till utemöblernas färg, det är också snyggt! Att handla är enkelt här hos Room99.se och du slipper springa runt i butiker! Så smycka ditt uterum eller din uteplats med dessa taklampor!


checkout Till Kassan