Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

De finaste anteckningsböckerna för dina minnesanteckningar!

Vill du vara säker på att komma ihåg viktiga saker även om mobilen går sönder? Köp en av dessa anteckningsböcker! Då behöver du aldrig oroa dig för att inte få tag i mobilens minnesanteckningar! Room99.se har här samlat anteckningsböcker i olika färger och stilar så att du ska kunna hitta den som passar dig och din stil och smak! Det är smidigt att ta med sig anteckningsböckerna om du exempelvis ska ut och resa!  Och om du ska på en föreläsning är de ju ovärderliga hjälpmedel för att komma ihåg det viktigaste av det som sägs! Dessutom är de allra vackra att se på! Behöver du en anteckningsbok till jobbet? Här finns det anteckningsböcker som har en avskalad design och som därför  passar perfekt på arbetsplatsen! Så om du vill minska risken för att glömma något, köp en av dessa böcker!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Låt pennan glöda i dessa anteckningsböcker!

Att skriva eller rita eller alltid roligt och i dessa anteckningsböcker kan din fantasi få fritt spelrum! Poesi, noveller, romaner, skämtteckningar - ja det är många olika saker som kan sättas på pränt i dessa böcker. Möjligheterna är oändliga och valen är dina! Vill du skriva dagbok? Det är ju ett roligt sätt att minnas alltifrån hur vädret var till vad du tänkte och kände en viss dag! Tänk så kul och spännande att ta fram boken igen längre fram och tänka tillbaka på det som varit! Är du en idérik person som ständigt kommer på nya saker? Dokumentera dina idéer i dessa anteckningsböcker! Då behöver du aldrig vara rädd för att glömma snilleblixtarna! Beställ dina anteckningsböcker här, det är lätt och bekvämt! Sedan är det bara att låta pennan glöda!