Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

En rolig och mysig sysselsättning!

Det är få saker som är så mysiga och rogivande som att slå sig ner tillsammans med familj eller vänner och spela ett riktigt bra spel! Och regniga dagar är det ju en perfekt sysselsättning! Här handlar det inte om data- eller mobilspel utan spel av den traditionella, analoga sorten! Det är viktigt att inte glömma bort hur roliga den typen av spel är nu när datorer och mobiler spelar en så stor roll i våra liv! I denna kategori hittar du spel för hela familjen och spel som riktar sig mer till vuxna spelare. Så samla din familj vid köksbordet eller bjud in några vänner till en rolig och minnesvärd spelkväll! Varför inte göra det till en fin tradition att träffas och spela ihop! Här finns spelen som alla tycker om!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Perfekta och uppskattade presenter!

Håller du på och grubblar på vad du ska ge till någon som snart fyller år? Eller är du mitt uppe i julklappsbestyren? Här har du lösningen på dina present-- eller julklappsproblem! Produkterna i denna kategori är alla heta presenttips! Det är verkligen gåvor som mottagaren får glädje av om och om igen! Om det är ett barn som ska uppvaktas är dessa produkter särskilt lämpliga som presenter!  Gör din presentshopping hemma och slipp alla köer! Detta är gedigna produkter som dessutom har en dekorativ design! Därför behöver de inte gömmas undan när de inte används. De blir tvärtom ett fint blickfång i hemmet! Så om du vill ge den där personen du bryr dig om något som är vackert att se på och roligt att använda, satsa på en produkt ur denna kategori!