Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss
Art: AR1016

Coffee Table Book, Kinfolk Table

349 kr
stockstatus Finns ej i lagret
stockstatus .
 Lägg i varukorg
stockstatus Finns ej i lagret

Coffee Table Book, Kinfolk Table 

Lägger tonvikten tillbaka i de relationer som omger ätandet. Låt människorna som delar ditt middagsbord vara förgrunden och ytliga detaljer som fina recept och bordsdekorationer kan blekna i bakgrunden. En tredjedel kokbok, en tredjedel berättande berättelse och en tredjedel internationellt äventyr, The Kinfolk Table är en samling av 85 läckra recept spridda på nästan 400 sidor från kreativa typer runt om i världen. Fylld med underbar fotografering och design som du är van vid att se i tidningen kommer boken att inspirera din nästa lilla samling.

Boken speglar våra idéer om hur vi anser att underhållande ska vara: bekväm, enkel, långsam och meningsfull. Vi reste runt om i världen och delade mat och samlade idéer från vårt växande samhälle av kockar, hemmakockar, designers, bloggare, fotografer och andra, av vilka många bidrog med recept till The Kinfolk Table.

Vi samlade recept från alla olika kulturer som passar nästan varje tillfälle. Några av förslagen är uppfriskande enkla, som att kasta nyplockade musslor på grillen eller fylla en halv cantaloup med yoghurt och honung. Andra kan ta lite mer tid och tålamod, till exempel Ginger Ice Cream med Kumquat Compote eller att göra en kalvkropp perfekt. Danska, japanska, mexikanska och koreanska influenser uppträder också, liksom färskt tar på klassiker som sötpotatis-Quinoa hamburgare, Kimchi Couscous eller kryddad rå chokladmousse.

De viktigaste städerna vi valde att fokusera på var Brooklyn, Köpenhamn, vår hemstad Portland, Oregon och den engelska landsbygden. Naturligtvis sträcker sig god mat och ännu större människor bortom dessa gränser, så vi har lagt till ett avsnitt "Wandering Table" med berättelser från Salt Lake City till familjehemligheter från grundaren Nathan Williams mor och mormor hemma i Alberta, Kanada. I framtiden hoppas vi kunna utforska andra grannskapsvinklar och ge dig fler berättelser och recept från kanten av den kulinariska världen.

  • Höjd: 28,5 cm
  • Bredd: 21 cm
  • Djup: 4 cm
Läs mer

Heminredning när det är som bäst Frakt 49kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kop Vi skickar inom 1-2 dagar