Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Målarböcker- inte bara för barn!

Målarböcker tänker man nog mest på som något som är roligt för barn, men faktum är att det är lika roligt för vuxna!  Här hos Room99.se finns det mycket fina målarböcker för vuxna, målarböcker som verkligen sätter igång din kreativitet! Tänk så mysigt att sätta sig i favoritfåtöljen efter en lång arbetsdag och måla i dessa böcker! Det är mycket avkopplande! Eller så tar du fram boken under semestern och låter den bli en fin sysselsättning i hängmattan! De här böckerna är verkligen vackra både på insidan och utsidan och kan därför med fördel ligga framme i hemmet! På så sätt är de ju dessutom alltid lätt tillgängliga för dig när du känner för att måla i dem! Alla behöver en avslappningsstund ibland och din avslappningsstund skapar du lätt med hjälp av dessa böcker!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Kul och annorlunda presenter!

Fyller den du tycker om år snart? Börjar det närma sig Fars eller Mors dag? Eller du kanske vill ge någon något fint av någon annan anledning?  Här har du heta presenttips som passar alla vuxna människor som gillar att vara kreativa! Dessa målarböcker för vuxna är kul och annorlunda gåvor som ger både lugn och glädje till den som får dem! För att köpa dessa målarböcker krävs inga besök i en bokhandel eller någon annan affär, det är bara att göra en beställning här och det är smidigt och enkelt! Ska du uppvakta en person som alltid säger att den "har allt" när du frågar om önskningar inför en högtidsdag eller liknande? Här har du något som den personen nog inte har och som därför blir en given present till personen i fråga!


checkout Till Kassan