Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss
Art: LKG133

Spel, Dilemmarama the Game: Happy edition

229 kr
stockstatus Finns ej i lagret
stockstatus .
 Lägg i varukorg
stockstatus Finns ej i lagret

Spel, Dilemmarama the Game: Happy edition

Du får ha en robotbutler ELLER kan du bli något djur du gillar? Du har en magisk kran som innehåller alla drycker du vill ELLER du knäpper fingrarna och hela huset är snyggt och rent? Detta spel har bara en regel: du MÅSTE välja! Och den här gången kommer båda alternativen att få dig att känna dig lycklig.

För denna glada utgåva av Dilemmarama har vi bara valt positiva dilemman. Den typen som kommer att sätta ett leende på ditt ansikte, men som också kommer att orsaka heta debatter och feistiga dueller. Och eftersom allt i livet är ett dilemma finns det två spelalternativ att välja mellan.

Ett av alternativen gör att du kan bli Dilemmaestro genom att skapa svåra dilemman för de andra spelarna. Det andra alternativet låter dig spela i lag och du måste försöka gissa vad dina lagkamrater väljer. Det är ett sätt att verkligen lära känna dina vänner och familj!

 

Läs mer

Heminredning när det är som bäst Frakt 49kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kop Vi skickar inom 1-2 dagar