Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Festartiklar & inslagning

Ett vackert inslaget paket är så roligt att ge bort! Hälsningskort från Ernst Kirchsteiger, omslagspapper från Bloomingville och vackra vykort och etiketter gör din gåva personlig och speciell. Du hittar även presentband i olika färger och även juteband som är vackert att knyta runt paketet. Under den här kategorin kan du även hitta tillbehören som gör festen till succé. Vi har även samlat ett utvalt sortiment av festartiklar som passar perfekt för den lite yngre skaran. För dig som vill ha lite hjälp på traven finns perfekta kalaslådor som innehåller allt för ett lyckat barnkalas. Eller varför inte bjuda in vännerna på en filmkväll med popcornboxar och glasflaskor med sugrör.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd
Visar 1-100 av totalt 413 produkter
Föregående12345Nästa

Här på Room99 har vi det som behövs för festbordets dukning!

Barnkalas, babyshower eller bröllop? Oavsett vem eller vad  det är som ska firas med en fest är det mycket viktigt och roligt med en bra dukning! Dukningen förstärker festkänslan och när det gäller temafester är dukningen en omistlig del av den helhet man vill skapa!

Allt från bestick till kakfat finns här!

Det finns även andra saker som sätter guldkant på festen. Roliga lekar höjer stämningen, inte bara på barnkalas!  Att dekorera festlokalen är mycket viktigt för att skapa en festlig atmosfär och vi har de rätta dekorationerna  till barnkalaset och vuxenfesten! En fin girlang i taket eller roliga ballonger är sådant som gör både små och stora gäster glada! Kort sagt, små detaljer som blir det lilla extra som gör festen extra rolig och minnesvärd! Allt sådant hittar du här hos oss! Inte minst viktigt på en fest är ju presenterna och presentinslagningen är en viktig del av festförberedelserna! Här hittar du många alternativ så att du kan välja det som passar just den present du ska ge bort och dess mottagare! Även när det gäller bakningen av festens alla läckerheter har vi lösningarna, här finns nämligen olika typer av bakformar!


checkout Till Kassan