Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Inget bröllopsfirande utan dessa gästböcker!

Bröllop och bröllopsfester innebär gäster i långa banor! Det är ju många som vill vara med och dela brudparets glädje denna fantastiska dag! Varför inte låta dem alla få lämna ett skriftligt avtryck som de lyckliga tu kan glädja sig åt efteråt? Det kan de göra i någon av dessa mycket vackra gästböcker! Här kan gästerna skriva hälsningar från hjärtat till brudparet! Lyckönskningar, dikter, skämtsamma texter-ja allt får plats mellan pärmarna på dessa gästböcker! De är ett givet inslag på alla bröllopsfiranden! Och för dig som ska ordna allt är det ju en klar fördel att du inte behöver bege dig till någon butik för att få tag i de här gästböckerna! Du kan stanna hemma istället för du hittar ju alla gästböckerna här hos Room99.se och att beställa dem är smidigt och lätt!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Skriv till brudparet!

Om man har förmånen att vara bjuden till ett bröllop så vill man ju gärna få prata med brudparet och personligen ge dem sina gratulationer och välgångsönskningar! Men eftersom det ofta är många gäster på ett bröllop och så även på bröllopsfesten kan det ju tyvärr bli så att brudparet helt enkelt inte hinner prata med alla hur gärna de än skulle vilja det. Och då är det ju tur att det finns andra sätt att lämna sina hälsningar till brudparet! De här gästböckerna är mycket uppskattade av både bröllopsgäster och brudpar! Det är roligt för gästerna att skriva i dem och lika roligt för brudparet att läsa i dem! Här finns det gästböcker i olika stilar, allt för att du ska kunna hitta den gästbok som känns helt rätt för just den bröllopsfest som du har i åtanke just nu!


checkout Till Kassan

Produkter
Kundtjänst
Övrigt