Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Vackert konfetti och andra vackra saker till bröllopsfesten!

Hurra för det lyckliga bröllopsparet! Visst är det härligt med bröllop! Och visst vore det roligt att kunna fira dagen med glittrig konfetti när det är dags för bröllopsfest? Tänk vilken underbart sprudlande känsla som sprider sig i lokalen när den vackra konfettin yr i luften! De små kanonerna som skapar konfettiregnet hittar du här! Du kanske istället vill skapa glädje med minst lika festliga dekorationer till bröllopfestbordet? De finns också här! När du valt ut det du vill ha i denna kategori är det bara att göra en beställning, det är enkelt och smidigt! Så fyll bröllopsfesten med glitter och glädje! Detta är produkter som gör det möjligt!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

De finaste dekorationerna till bröllopsfestbordet!

Brudparet och gästerna sitter ju vid bordet under största delen av bröllopsfesten och därför är det viktigt att det är riktigt fint dekorerat. Här hittar du därför dekorativa saker att placera ut på bordet! Det blir fint att sprida ut saker över hela bordsytan! På så sätt har alla gäster en dekoration i närheten av där de sitter och därför kan njuta av den. mer än om de bara hade sett den på håll! Mest dekorationer ska det naturligtvis vara där brudparet sitter. De har ju trots allt hedersplatserna på festen så låt dem bli omgivna av dekorationer! Bröllopsfestbordet blir extra vackert med dessa dekorationer!


checkout Till Kassan