Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Festliga dekorationer

Visst är det mysigt med aktiviteter som man gör ihop med sina nära och kära!  Här har du fina produkter som gör dessa aktiviteter roligare! Ta fram ett härligt sällskapsspel och njut av nuet och tiden tillsammans! Skapa och pyssla med härliga målarböcker eller utmana varandra i något av de klassiska träspelen!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd
Visar 1-100 av totalt 278 produkter
Föregående123Nästa

Dukningen är viktig när man ska ha fest!

Det går inte att överskatta dukningens betydelse för en lyckad fest! Dukningen hjälper till att sätta tonen för festen och förstärker gästens upplevelse! Att sätta sig vid ett fint dukat bord höjer ju festhumöret på alla! En väl genomförd dukning vittnar också om den stora omsorg du har lagt ner på festen. Den ger också festen en personlig prägel. Här hittar du produkter som ger dig möjligheten till en dukning som har det där lilla extra! Fina ballonger vid födelsedagsfirarens plats vid bordet! Riktigt snygga pappersmuggar! Vackra och roliga girlanger i taket!  Jubilarens ålder i svävande foliesiffror! Ja, det finns verkligen många sätt att duka festbordet och dekorera sin festlokal! Hur gör du? Välj det du behöver till din fest här och gör en beställning, det är bekvämt och lätt!

 


checkout Till Kassan