Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Ge bort en fin present

Att ge bort något på ett snyggt sätt är lika viktigt som själva gåvan! Här finns det du behöver för att ge din gåva den rätta presentationen! Vi har ett brett sortiment med papperspåsar i olika färger och design,  allt för att göra det så lätt som möjligt för dig att hitta en påse som är rätt både för den present som du ska ge bort och för den du ska ge den till! Så om du vill lägga presenten i något som ger ett lika häftigt intryck som presenten i sig, titta på denna sidan och gör sedan din beställning!  

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Skicka en uppskattad hälsning till någon!

Känner du någon som snart fyller år? Eller som ska gifta sig, ta studenten eller nyss har fått barn? Ja, det finns många viktiga milstolpar i livet och här finns det gratulationskort för alla de tillfällen som man vill uppmärksamma med en hälsning! För det kan ju vara så att man tyvärr inte har möjlighet att personligen gratulera någon till något och då är ju ett fint gratulationskort en trevlig och bra lösning! Vi har också kortet för dig som vill skicka en krya-på-dig-hälsning till någon eller tacka någon för något. I alla sammanhang är ett papperskort mer personligt än ett mail eller ett sms! Alla våra kort är vackert designade och blir mycket uppskattade av den som får dem! Och det behöver ju inte heller vara så att du skickar kortet per post, du kan ju ge det direkt till någon om du så vill, det blir lika uppskattat!


checkout Till Kassan