Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Ballonger till bröllopsfesten!

Ballonger är ju ett måste på alla fester med självaktning och bröllopsfesten är förstås inget undantag! I denna kategori hittar du extra fina ballonger i olika färger och former! Du kan alltså matcha ballongerna med de övriga festdekorationernas färger! Så sätt upp ballonger överallt i lokalen där bröllopsfesten äger rum! Det blir som att fylla rummet med extra feststämning! Kanske sätter du också upp ballonger utanför festlokalen? Brudparet och deras gäster kommer att känna sig extra välkomna när de anländer till lokalen och ser ballongerna! Du köper alla ballonger du behöver här hos Room99.se och det är lätt och bekvämt att handla här!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Vackra ballonger vid brudparets platser!

Bröllopsdagen är brudparets stora dag, en dag då ska känna sig som en kung och en drottning och behandlas därefter! När det är dags att äta bröllopsmiddagen sitter de förstås på de finaste platserna vid bordet. Varför inte sätta upp dekorativa ballonger vid deras platser? Det markerar ju verkligen vilka som sitter där och brudparet kommer att bli mycket glada för de fina utsmyckningarna! Så smycka hedersplatserna med vackra ballonger! Sätter du upp ballonger i en och samma färg? Eller blir det ballonger i många olika färger? Möjligheterna finns här och det är du som väljer!


checkout Till Kassan