Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Smycka bröllopstårtan med dessa dekorationer!

Bröllopstårtan är verkligen bröllopsfestens stora höjdpunkt! Därför är det viktigt att den är så fint dekorerad som möjligt! I denna kategori hittar du vackra och roliga dekorationer som gör den festliga tårtan ännu festligare! Många av dekorationerna kan du också sätta i andra typer av bakverk om du inte vill sätta dem i bröllopstårtan! Exempelvis kan ju du ju bjuda på festliga bakelser där dekorationerna blir kronan på verket! Du köper dekorationerna smidigt och enkelt här och sparar alltså tid som du kan istället kan lägga på andra festförberedelser! Så gör din bröllopsfest extra vacker med dessa dekorationer på bröllopstårtan eller något annan sorts bakverk!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Dekorationer som förstärker festkänslan!

Har ett brudpar gett dig det stora förtroendet att ansvara för bröllopsfesten? Dekorationerna, maten, dukningen -ja det är mycket som ska klaffa för att allt ska bli så lyckat som möjligt på den stora dagen! Något som naturligtvis inte minst kommer att vara i fokus för dig som bröllopsfestansvarig är ju bröllopstårtan! Om du eller kanske någon som du eller brudparet känner gör tårtan själv så får ni ju inte glömma bort att dekorera den. Tårtan är ju förstås fin i sig men dekorationerna sätter extra guldkant på den och förstärker den känsla som tårtan ger alla som ser den: Detta är verkligen en festlig dag!


checkout Till Kassan