Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Skapa en riktigt fin dukning till bröllopsfesten med dessa produkter!

Vissa fester är mer speciella än andra och den allra mest speciella festen måste vara bröllopsfesten! Det är ju trots allt en fest när man hyllar kärleken mellan två personer och den milstolpe som denna dag är i deras liv! Därför lägger man förstås ner extra mycket energi på dukningen och här har du produkter som underlättar arbetet med att skapa en riktigt fin dukning! Här finns det tallrikar, servetter, sugrör, bestick och muggar och allting är mycket dekorativt designat! Därför blir det garanterat vackert om du dukar med dessa saker! Eftersom produkterna här finns i olika varianter med alltfrån guldfärgad glans till blomstermönster kan du enkelt hitta det som passar just din bröllopsfest.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Gör arbetet före och efter bröllopet lättare!

Det är ju mycket som ska förberedas före en bröllopsfest och det är ju också mycket som ska göras efteråt. Något av det mindre roliga är ju allt efterarbete med disken. Även om man har tillgång till diskmaskin så tar det ju mycket tid att sätta in allting i maskinen! Varför inte satsa på papper istället? Som du ser i denna kategori kan en servis av papper vara minst lika festlig och högtidlig som en vanlig servis. Sedan är det bara att slänga allt när festen är slut! Du förlorar alltså inget i festkänsla på att använda en engångsservis men du vinner tid! Ännu mer tid vinner du på att köpa engångsservisen här! Du behöver ju inte åka till och köa i någon butik! Det är bara att göra din beställning och sen är bröllopsfestservisen ordnad!


checkout Till Kassan