Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Roliga Photo Booth-set till bröllopsfestens fotosession!

Klick klick! Ja, på bröllopsdagen fotograferas det mycket, inte minst på bröllopsfesten!  Vill du låta bröllopsparet och gästerna få med sig extra minnesvärda bilder hem från festen? Då ska du köpa något eller några av de här Photo Booth-seten som garanterat sätter krydda på alla bröllopsfester! De välgjorda seten är färgglada och har en verkligt festlig känsla! Seten innehåller 10 olika rekvisitadelar som har en träpinne att hålla i och som tillsammans kommer att locka till många skratt! Det finns tre olika varianter av seten så att du kan välja det som passar bäst till din bröllopsfest! Du beställer ditt eller dina Photo Booth-set här hos Room99.se! Det är smidigt och enkelt!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Ett annorlunda och roligt bröllopsfototillfälle!

Bröllopsfotot är ju ett mycket fint och värdefullt minne från den underbara bröllopsdagen! Men varför inte låta bröllopsparet posera på lite mer humoristiska bilder också? De bilderna kan bli lika värdefulla minnen på sitt sätt! Här har du rekvisitan som föreställer sådant som exempelvis mustascher, champagneglas och blombukett! De här seten gör det möjligt för bröllopsparet att verkligen visa sina komiska talanger! Rekvisitan har en varmt humoristisk och romantisk känsla vilket gör att fotona förutom att vara roliga även får en härligt kärleksfull prägel! Så missa inte chansen att ordna ett bröllopsfototillfälle av det mer annorlunda slaget!  Med de snygga och underhållande Photo Booth-seten är det möjligt!


checkout Till Kassan