Sätter fokus tillbaka på de relationer som omger måltider. Låt de människor som delar ditt middagsbord vara i förgrunden, medan ytliga detaljer som eleganta recept och borddekorationer kan tonas ner. En tredjedel kokbok, en tredjedel berättelse och en tredjedel internationellt äventyr, är The Kinfolk Table en samling av 85 utsökta recept spridda över nästan 400 sidor från kreativa personer runt om i världen. Fylld med fantastisk fotografi och design som du är van vid att se i magasinet, kommer boken att inspirera din nästa lilla sammankomst. Boken speglar våra idéer om hur vi tror att underhållning bör vara: bekvämt, enkelt, långsamt och meningsfullt. Vi reste runt i världen, delade mat och samlade idéer från vårt växande community av kockar, hemmakockar, designers, bloggare, fotografer och andra, varav många bidrog med recept till The Kinfolk Table. Vi samlade recept från alla möjliga kulturer som passar nästan alla tillfällen. Vissa av förslagen är uppfriskande enkla, som att grilla nyplockade musslor eller fylla hälften av en cantaloupe med yoghurt och honung. Andra kan kräva lite mer tid och tålamod, som ingefära-glass med kumquatkompott eller att perfekta en kalvskank. Danska, japanska, mexikanska och koreanska influenser gör också entré, liksom nya tolkningar av klassiker som Sötpotatis-Quinoa-burgare, Kimchi-couscous eller Kryddad rå chokladmousse. De största städer vi valde att fokusera på var Brooklyn, Köpenhamn, vår hemstad Portland, Oregon, och den engelska landsbygden. Självklart sträcker sig fantastisk mat och ännu bättre människor utanför dessa gränser, så vi har lagt till en sektion kallad "Wandering Table", som innehåller berättelser från Salt Lake City till familjehemligheter från grundaren Nathan Williams’ mor och mormor hemma i Alberta, Kanada. I framtiden hoppas vi kunna utforska fler grannskap och ge dig fler berättelser och recept från kulinariska världens ytterkanter.