Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

 Billiga tavlor & fantastisk inredning

 

Room99 - Smakfulla handmålade tavlor online om du gillar att inreda

Hos Room99 tycker vi det ska vara kul med inredning! Därför vill vi erbjuda ett välsorterat sortiment med noggrant utvalda produkter med allt från canvastavlor till fototavlor och trendiga posters. Våra förhoppningar är att kunna erbjuda unik dekoration till ett rimligt pris. Handla dina tavlor på nätet genom oss, snabbt och enkelt! Alla tavlor från Room99 är handmålade av våra professionella konstnärer som bara målat tavlorna i en begränsad upplaga. Precis som all konst finns det ingen av våra handmålade tavlor som är identiska.

Room99.se din inredningsbutik på nätet. För alla som tycker om att inreda.

 

 

Handmålade Canvastavlor

 

De handmålade tavlor som du hittar online är målade med en högkvalitativ oljefärg på en målarduk av bomull (canvastavlor). Alla våra oljemålningar får ett skikt med UV-skydd när det torkat, därefter är de klara för leverans.  

Room99 erbjuder inredning i en modern inrednings stil och smidiga leveranser av era tavlor. I vårt sortiment hittar ni inte bara snygga tavlor utan även andra vackra inrednings detaljer.


 

 

 

Aldora AB / Room99

Luxorgatan 1 A

591 39 Motala

 

 

Organisationsnummer: 559044-4583

Kontakta oss via epost