Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Stilren och dekorativ Aroma Diffuser  

Alla älskar vi dofter men få vet om vilken kraftfull påverkan dofter ha på oss och hur våra näsor styr våra dagliga känslor och beslut. En god doft skapar en positiv upplevelse, påverkar vårt humör positivt och genererar en övergripande känsla av välbefinnande. 

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Aroma Diffuser sprider fantastisk doft, skapar en frisk inomhusluft och ger en vacker belysning

Doft: Sprider en långvarig väldoftande mist i hemmet eller arbetet. Välj och variera dofter från kollektionen av exklusiva parfymoljor/ doftoljor, producerade i dofternas mecka Grasse / Frankrike. Frisk luft:  Njut av behaglig och hälsosam inomhusluft. Decor: Aroma Diffuser gör det möjligt att kunna slösa på god doft med frisk inomhusluft i en vacker tidlös design. Addera din favoritdoft genom att hälla 1-3 droppar doftolja från Sthlm Fragrance serie av exklusiva  doftoljor/ parfymoljor i vattenbehållaren och njut i timmar innan vattnet dunstat och Aroma Diffuser stängs av automatisk . Vacker aroma diffuser som är formad som ett glasägg gör detta denna aroma diffuser till en såväl praktisk som funktionell produkt. Beställ din aroma diffuser online hos oss på Room99.se. En aroma diffuser som har en design som präglas av stilrent och tidlös formspråk. Den passar i alla hem och kommer ge dig ett hem med frisk, harmonisk belysning och en underbar doft.


checkout Till Kassan