Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

De perfekta prylarna för det lyxiga badrummet!

I badrummet vill man ju ha det riktigt fint och lyxigt! Men faktum är att du  inte behöver bygga om ditt badrum för att skapa den känslan. Istället kan du göra det på ett lätt sätt med produkterna i denna kategori! Tänk exempelvis på dina tandborstar, visst vore det kul att ha en verkligt dekorativ mugg att ställa dem i ?  Och den flytande tvålen som du har framme på handfatet, visst vore det roligare om den hade en fin förpackning? Antingen har man en tvål som är snyggt förpackad eller så har man tvålen i en dekorativ tvålpump.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Inred badrummet med stor stilkänsla!

Snygga och härligt mjuka handdukar är ju en lyx i sig, tänk så fint det blir när du hänger upp dem i badrummet! Det är här du köper dessa och andra saker som sätter guldkant på just ditt badrum och som är perfekta kombinationer av form och funktion! Är du inredningsintresserad och därmed mycket noga med hur du inreder rummen i ditt hem? Har du tänkt på badrummets inredning? Nu kan du inreda badrummet lika stilsäkert som dina andra rum! Här hittar du vackert och effektfullt designade badrumsprylar som verkligen har det där lilla extra och som kommer att bli riktiga blickfång i badrummet! Så gör slag i saken och beställ någon eller några av dem nu! Det är smidigt och lätt att handla här och du slipper att köa i affärer! Detta är prylar som har en exklusiv känsla och som gör dig glad varje gång du ser och använder dem!