Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

De finaste tillbehören till badrummet!

Det är mycket som behövs i ett badrum! Det är små och stora saker som alla på sitt sätt gör badrummet perfekt! I denna kategori finner du exempelvis vackra tvålpumpar, snygga fodral till tandkrämstubarna samt praktiska och fint designade medicinlådor! Och du behöver inte springa runt i butiker för att få tag i dessa saker, allt finns ju här hos Room99.se och det är lätt att beställa! Så gör ditt badrum komplett genom att inreda det med saker från denna kategori!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Praktiska badrumsprylar med garanterad lyxkänsla!

Vill du ha ett badrum med stil? Ett badrum för en lyxig vardag? Då ska du titta på de produkter som erbjuds i denna kategori! Här finner du nämligen praktiska prylar som verkligen sätter guldkant på alla badrum! Visst vore det kul att exempelvis ha en extra fin tandborstmugg eller ett roligt och snyggt litet fat för småsaker? Det är här som du hittar och köper badrumsprylarna som verkligen har det där lilla extra och som förutom sina praktiska funktioner blir dekorativa inredningsdetaljer i badrummet!