Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

De finaste och bästa handdukarna!

Handdukar är alltid bra att ha! Den dekorativa och praktiska handduken att torka sig på i köket och den fina och härliga handduken för utflykten till stranden, här hittar du dem! Behöver du bra och snygga handdukar är det alltså bara att göra din beställning här, smidigare kan det inte vara! När man ska torka av händerna i badrummet behöver man ju en mjuk och lagom stor handduk och när man har duschat eller badat vill man ju svepa in sig i en stor och len handduk! Det är ju alltså onekligen mycket viktigt att handdukarna är så mjuka och lena som möjligt. Men det innebär ju inte att handdukarnas utseende är oviktigt, tvärtom! Room99.se erbjuder dig handdukar som är lika mjuka som de är behagliga för ögat!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Perfekta kombinerade handdukar och lakan för strandlivet!

Bor du och din familj på stranden på sommaren? Då behöver ni givetvis bra lakan att sitta och ligga på! De badhanddukar du hittar här fungerar utmärkt även som lakan! Så om du vill ha det extra skönt på stranden, köp dessa handdukar som dessutom är vackert designade i härliga färger! Tänk så fint det blir när någon eller några av dessa handdukar är upphängda i badrummet! Det blir faktiskt som en utsmyckning på väggen! Så ladda upp med handdukar till hela familjen och till era gäster! Det är här du köper de perfekta handdukarna på det enklaste och mest bekväma sättet!

Ger alltid en känsla av lyx och stilsäkerhet!

Finns det ett hemma-spa i din bostad, det kanske är ett stort rum med pool och allt annat som hör till? Eller har du kanske bara ett helt vanligt badrum? De här handdukarna passar lika bra i spa:et som i badrummet och var de än hängs upp utstrålar de lyx med sin stilrena och mycket fina design! När ni har gäster på besök vill ni ju förstås visa upp bostaden från sin allra bästa sida och dessa handdukar bidrar till badrummets stilsäkra karaktär! Om du vill göra ditt badrum ännu finare är de här handdukarna ett klockrent val! Svårare än så är det alltså inte att sätta guldkant på badrummet! Gör din beställning här hos Room99.se!