Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Dekorativa draperier till ditt badrum!

Detaljerna är viktiga i alla rum, så även i badrummet! En mycket viktig detalj i just det rummet är duschdraperiet! Man vill ju att det förutom sin skyddande funktion ska vara snyggt att se på och att det allra helst ska matcha den övriga inredningen i badrummet eller bli en snygg kontrast till den. I denna kategori hittar du både färgstarka draperier och draperier i mer dämpade färger. Så välj det som känns mest rätt för ditt badrum och gör sedan din beställning här, det är bekvämt och enkelt! Sedan är det bara att sätta upp draperiet i ditt badrum och på så sätt skapa en ny fin inredningsdetalj där!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Pigga upp badrummet med ett nytt duschdraperi!

Börjar ditt duschdraperi se slitet och tråkigt ut? Köp ett nytt här! Väljer du ett draperi i samma stil som det förra eller vill du pröva något nytt? Du kanske exempelvis hade ett vitt draperi förut? Då kanske du vill ha mer färg i badrummet nu? Möjligheterna finns här hos Room99.se och det är du som väljer! Kanske har du precis flyttat in i en ny bostad och vill sätta din egen  prägel på den? Det gör man ju genom att inreda alla rum i huset med utgångspunkt i sin egen smak och stil. Badrummet är förstås inget undantag från den regeln och där är ju duschdraperiet en detalj som kan visa vilken stil du föredrar när det gäller inredning!


checkout Till Kassan