Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala -  OBS! Ingen butiksförsäljning  |   Om oss
Art: 8902US

Tandborste, Humble Brush barn, Ultrasoft blå

20 kr
stockstatus Finns ej i lagret
stockstatus .
 Lägg i varukorg
stockstatus Finns ej i lagret

Den ödmjuka tandborsten

Världens mest sålda bambutandborste med handtag tillverkad av 100% biologiskt nedbrytbar, hållbart odlad bambu. Kvalitetsborste från DuPont, tillgänglig för vuxna och barn.

Humble Brush är en tandborste som kommer att rengöra lika bra och vara lika länge som din vanliga plasttandborste, med den extra fördelen av att vara bättre för miljön. Med ett 100% hållbart bambuhandtag är Humble Brush det miljövänliga och socialt ansvariga tandborstvalet, eftersom alla ödmjuka köpmedel finansierar projekt till förmån för barn i nöd.

Vi valde att använda nylon-6 eftersom det har en lägre hårdhet (vilket är bra för dina tänder) och en lägre vattenabsorption (vilket är bra för att hålla din pensel hygienisk) jämfört med andra typer av nylon. Det är ett starkt, slitstarkt och hygieniskt syntetiskt material. Kolfotstrycket av nylon är jämförbart med ull och nylon-6 vi kommer att försämras med tiden. Vi är stolta att säga att våra borsthårar produceras av DuPont, den första stora tillverkaren av nylonborst med över 70 års erfarenhet.

Läs mer

Heminredning när det är som bäst Frakt 49kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kop Vi skickar inom 1-2 dagar