Kundtjänst: kundservice@room99.se |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Om oss
Art: 750_wash-1

Mjukmedel, 750 ml

145 kr
stockstatus Finns i lagret
stockstatus Leveranstid ca 5-7 dagar
stockstatus .
 Lägg i varukorg
stockstatus Leveranstid ca 5-7 dagar

Mjukmedel

VÄLBEHAG:  lämnar din tvätt med en rogivande doft av mimosans varma blommighet.
 
HARMONI: lämnar din tvätt ljuvligt doftande av lavendel och dess lugnande egenskaper.
 
LÄNGTAN: lämnar din tvätt med en mjuk doft av bomullsblommans naturliga och milda doft.
 
SMÅ OCH KÄNSLIGA: vegetabiliskt ,milt  mjukmedel som passar personer i alla åldrar med extra känslig hud. Det innehåller inte parfym eller färgämnen.
 
SPORT -Doft av GLÄDJE:  lämnar din tvätt med en berusande doft av jasminens glada egenskaper. Det ger dina träningskläder en mjuk och nytvättad känsla, täpper inte till andasfunktionen och minskar statisk elektricitet. Mjukmedel SPORT kan användas på alla material även elastan och denim.
 
 
Mjukmedlet vårdar och ger dina kläder den mjuka nytvättade känslan. Strykning blir lättare och statisk elektricitet försvinner.
 
För miljöns skull är våra mjukmedel högkoncentrerade endast 10 ml per tvätt och närproducerade i Småland. Washologi tillsätter inga färgämnen och inte polycyclic musk men vi använder naturligt extrakt i parfymen.
  • Mängd: 750 ml

Det ska vara enkelt att göra ett bra val. Washologi erbjuder trovärdiga och personliga produkter baserade på sunda värderingar, hög kvalitet och hållbarhet. Ett tvättkoncept med nischade tvättmedel, linnevatten och mjukmedel som svarar upp mot den moderna människans olika behov.

Läs mer

Så här tycker kunderna om produkten

2019-01-11 av
Bästa sköljmedlet! Bättre för naturen och underbar mjuk, fräsch doft.
Inred med fri frakt Frakt 49kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kop Vi skickar inom 1-2 dagar 

 

Produkter
Kundtjänst
Övrigt